Kvalitet, funktionalitet og økonomi er valgt til i forbindelse med udskiftning af faldstammer og stigstrenge for FSB’s afdeling Bispeparken

Moduletts præfabrikerede løsning er valgt til delvis renovering af 825 badeværelser i afdeling Bispeparken.

Afdeling Bispeparken har over en længere periode gjort sig klar til at få gennemført renovering af afdelingens faldstammer og vandinstallationer, og der har fra bygherre og rådgiver været stort fokus på, at give afdelingen og beboerne den bedst mulige løsning indenfor det muliges rammer.

Der har været arbejdet med 2 løsningsmuligheder. Den ene løsning, en klassisk 1 til 1 renovering, hvor eksisterende faldstammer og stigstrenge blot blev udskiftet med nye enheder, – det vil sige uden ændringer af form og funktion, og så den anden løsning, hvor faldstammer, stigstrenge og målere indgår i en modulløsning med tilhørende væghængt toilet.

For bedst at kunne vurdere løsningsmulighederne blev i sommeren 2019 etableret prøvebadeværelser i 2 af afdelingens lejligheder. Det ene prøvebadeværelse udført med en klassisk 1 til 1 løsning, og det andet prøvebadeværelse med en vådrumsmodulløsning.

Klassik 1 til 1 løsning efter renovering

Modulløsning efter renovering

Begge løsninger indgik herefter i udbuddet af badeværelsesrenoveringen. Licitationen resulterede i et tilvalg af en løsning, hvor der for beboere og afdeling er lagt vægt på kvalitet, funktionalitet og god langsigtet driftsøkonomi. Altså en modulløsning, som Modulett kan tilbyde!

Modulett har efterfølgende indgået kontrakt med den vindende entreprenør, Finn L. & Davidsen. Modulett ser i den forbindelse frem til samarbejdet med entreprenøren, der har et godt kendskab til vådrumsmodulløsningen. Dette vil forventeligt bidrage til en sikker og hurtig montering, og ikke mindst flot finish ved aflevering. Alt sammen til gunst for nuværende og kommende beboere samt boligafdelingens drift.

Modulett er stolt over at kunne levere modulløsningen til en af Københavns arkitektoniske perler

Modulett er optaget af, at alle projekter med vores vådrumsmoduler bidrager til en hurtig, sikker og effektiv byggeproces, og ikke mindst at alt finish omkring modulernes montering er perfekt. Og, vi er i denne sag ekstra stolte over at være valgt til i en renovering af et så ikonisk boligbyggeri, som Bispeparken nu en gang er.

Renoveringsarbejdet påbegynder, dog med skyldig hensyntagen til corona, i juni 2020 og vil løbe de næste 1½-2 år.

Kontakt