Bliv klogere på webinar i samarbejde med Modulett og ingeniøren

Virksomheden Modulett er kendt for deres præfabrikerede installationer til badeværelser, som er bæredygtige og tidsbesparende. Installationerne er brugervenlige og tilpasses hvert enkelt projekt. Det viser og fortæller Ingeniøren i et nyt webinar, hvor de er på besøg hos Modulett. Webinaret skal være med til at visualisere produkternes fleksibilitet, fortæller Moduletts forretningsrådgiver Anders Hørlück.

Modulett leverer vådrumsmoduler, som er klar til at blive installeret, direkte til byggepladsen. De har oplevet en stigende efterspørgsel på deres produkter, som kendetegner sig ved at være bæredygtige og tidsbesparende. Men hvorfor er Moduletts løsninger at foretrække, og hvordan ser de egentlig ud?

Det viser Ingeniøren i et nyt Webinar, hvor de giver en detaljeret gennemgang af Moduletts produkter. Et samarbejde, som Modulett håber kan gøre bygherrer, rådgivere og entreprenører klogere på brugen af produkterne.

”Hos Modulett vil vi gerne vise bygherrerne, hvad vi står for, men vi føler også, at det er vigtigt at vise rådgivere og entreprenører, hvad de skal arbejde med, når de vælger Modulett,” siger forretningsrådgiver Anders Hørlück.

Værten for webinaret er Jonas Schou Larsen fra Ingeniøren, som taler med forretningsrådgiver Anders Hørlück, projektchef Svend Ove Nielsen og produktansvarlig og medejer Therese Jensen.

Fleksibilitet og bygherrernes krav

Hvis man vælger en præfabrikeret installation på sit badeværelse, så tager det Modulett fire uger at gøre modulerne klar til byggepladsen, hvis tegningerne er produktionsgodkendte af entreprenør og rådgiver.

I webinaret kaster vært Jonas Schou Larsen lys over Moduletts nye 600-system, som er det nyeste bevis på, at det er muligt at skræddersy modulerne, som kunderne ønsker, hvis ikke standardmodulerne passer. En mulighed, som Modulett er stolte af at kunne tilbyde.

”Vi er klar over, at bygherrer i dag har mange krav og forventninger. Det er blandt andet pladsoptimering og god komfort i udskiftningen af vandinstallationer og faldstammer. Der er også fokus på rengøringsvenlighed, langsigtet drift og vedligeholdelse og ikke mindst bæredygtighed. Alle sammen parametre, som vores moduler lever op til, ” siger Anders Hørlück.

januar_2021

Kan man fastholde integriteten, når man efterstræber en miljøvenlig profil?

I særdeleshed kravet om miljø og bæredygtighed ønsker Modulett at opfylde overfor bygherrerne. I webinaret understreger produktansvarlig og medejer Therese Jensen, at Modulett har stort fokus på bæredygtighed.

”Vi fokuserer meget på det. Specielt, når vi er på det danske marked med vores fleksible produkt. Vi arbejder meget med vores svenske producent om at holde en høj kvalitet, at materialerne er bæredygtige og at produkterne går igennem de rigtige processer, ” fortæller hun.

Selvom Modulett har stort fokus på deres miljøvenlige profil, så er det vigtigt, at man fastholder integriteten i produktet.

”Ja, vi har ingen problemer med at tænke de to ting ind i hinanden. Det er noget vi forudser i processen. Det kommer også gennem en god kommunikation med rådgiveren. Han kan foreslå ting til os, ligesom vi foreslår løsninger den anden vej, og sådan kommer vores løsninger bedst til sin ret,” siger projektchef Svend Ove Nielsen.

Webinaret kan ses på Moduletts hjemmeside: https://modulett.dk

 

KONTAKTER

Modulett:
Anders Hørlück, forretningsrådgiver

Ingeniøren:
Jonas Schou Larsen, Ingeniøren.

Fordele ved renovering med præfabrikation

  • Præfabrikation fremtidssikrer drift- og vedligeholdelse af projekterne.
  • Præfabrikation anses som værende økonomisk fordelagtigt
  • Løsningen sikrer kvalitet, komfort og pladsoptimering.
  • Præfabrikation er en bæredygtig løsning. Modulett bruger f.eks. 100% genanvendelige produkter.
  • Derudover medvirker præfabrikation mere effektive arbejdsprocesser og minimering af fejl på byggepladsen.