OM MODUlETT

Modulett lever op til forventninger om kvalitet, funktion og økonomi.

Nogle af vores referencer

Solid baggrund

Modulett er en dansk virksomhed med speciale i vådrumsmoduler til renovering af faldstammer og vandinstallationer i etageejendomme. Modulerne bliver specialfremstillet til det konkrete renoveringsprojekt i genanvendeligt aluminium; indeholdende faldstamme, vandrør, bøsninger, samlinger og cisterne i bedste kvalitet kendt og benyttet i Danmark.

Med Moduletts vådrumsmoduler får kunden et produkt i høj kvalitet og brugervenlighed med efterfølgende lave driftsomkostninger til særdeles konkurrencedygtige priser.

Vores mission og værdier

Vores mission er, at levere den bedst mulige løsning ved renovering af faldstammer og vandinstallationer i etageboligbyggeri med fleksibelt og specialfremstillede vådrumsmoduler i bedste kvalitet og til den mest konkurrencedygtige pris. Vi fokuserer ikke blot på prisen på eget produkt, men på den samlede pris kunden skal betale for renoveringen er den laveste. Vi sætter kunden i centrum med dialog og fremvisninger, optegninger i 3D modeller, opfølgning under byggeprocessen og inden ibrugtagning. Vi leverer iso certificerede produkter og har fokus på, at der bliver arbejdet med bedste miljøteknologi med hensyn til fremstilling, genanvendelighed, sortering og bortskaffelse.

Vi er ordholdende overfor alle vi samarbejder med, og vi søger altid løsninger på udfordringer, der sikrer de bedst mulige løsninger for kunder og samarbejdspartnere.

Vi løser opgaver til aftalt tid, pris og kvalitet, og vi er proaktive i vores samarbejde med alle parter.

PRÆFABRIKERET

Fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler.

PLADSOPTIMERING

Mere plads med en bedre og pænere indretning af badeværelset.

DIT NYE BADEVÆRELSE

Langt mere funktionelt, rengørings-
og vedligeholdelsesvenligt.

SAMARBEJDE

God kommunikation og samarbejde fra start til slut.

Vores kompetencer

Moduletts medarbejdere har samlet årelang erfaring og viden indenfor entreprenørbranchen, ingeniørrådgivning, produktindsigt, virksomhedsdrift samt drifts- og vedligeholdelse af boliger. Fællesnævneren for alle kompetenceområderne er kunden, og kundens behov og ønsker, som vi med stolthed og glæde imødekommer.

Svend Ove Nielsen

Projektansvarlig & Partner

son@modulett.dk
+45 40 60 48 29

Niels jensen

Niels Jensen

Salg & Partner

niels@modulett.dk
+45 40 40 16 05

Therese Jensen

Partner

therese@modulett.dk
+45 40 60 48 28

Showroom i København

Modulett leverer landsdækkende og kommer der, hvor opgaven skal løses. Kontor og showroom er åbent alle hverdage kl. 8-16 og efter aftale.

Modulett A/S
Kirstinehøj 14, 1. sal.
2770 Kastrup

Ring og aftal et besøg på +45 40 40 16 05 eller skriv en mail på info@modulett.dk.

Kontakt

Vi vil helst demonstrere vådrumsmodulerne for dig.

Aftal et møde, hvor du/I kan komme ind og se vores showroom.

Modulett A/S
Kirstinehøj 14, 1. sal
2770 Kastrup

Åben alle hverdage
kl. 8 – 16 (samt efter aftale)