Faldstamme i etagebyggeri - Renovering og udskiftning

En faldstamme er én af de mest essentielle og afgørende dele af et etagebyggeri. Modulett er specialister i udskiftning og renovering af vandinstallationer og faldstammer i etagebyggeri, og derfor en sikker ekspert, når en faldstamme skal udskiftes.

Nogle af vores referencer

HVAD ER EN FALDSTAMME I ETAGEBYGGERI?

En faldstamme er et lodret afløbsrør, der skal sikre at spildevandet løber uproblematisk gennem afløbet. I etagebyggeri opsamles spildevandet fra de enkelte etager i faldstammen og fører det til afløbssystemet under byggeriet. I ældre etageejendomme vil WC- og køkken typisk have separate faldstammer, der fører spildevandet til afløbssystemet.
Faldstamme i etagebyggeri er en særlig vigtig bygningsdel. Den skal være solid og tæt for sikker afledning af spildevandet.

HVEM ER MODULETT?

Vores mission er, at levere den bedst mulige løsning ved renovering og udskiftning af vandinstallationer og faldstammer i etagebyggeri med fleksibelt og specialfremstillede vådrumsmoduler i bedste kvalitet og til den mest konkurrencedygtige pris.

Vi fokuserer ikke blot på prisen på eget produkt, det skal ikke handle om, hvor dyrt eller billigt selve produktet er, men derimod, at den samlede pris, som kunden skal betale for renoveringen, er den laveste.

FALDSTAMME I ETAGEBYGGERI MED MODULETT

Når det kommer til renoveringsopgaver i badeværelset, kan det ofte være en faldstamme i etagebyggeriet, der driller. Hos Modulett kan vi levere løsningen til ethvert renoveringsprojekt.

Mange ældre beboelsesejendomme har gamle og nedslidte badeværelser, og det er særligt faldstammen og vandinstallationerne i etagebyggeriet, der giver beboerne problemer i form af utætheder, utilstrækkelig vandcirkulation og mange andre problematikker.

Modulett står klar til at assistere, uanset om der ønskes en delvis- eller totalrenovering af ejendommens badeværelser.

RENOVERING AF FALDSTAMME

Når en kunde ønsker at renovere faldstammerne i et etagebyggeri, vil renoveringen af faldstammerne kunne ske ved eksempelvis at foretage en såkaldt relining og typisk, og med stor fordel, i kombination med en udskiftning af vandinstallationerne i badeværelset, hvor installationerne skjules.

I en traditionel renovering af badeværelset, en såkaldt 1 til 1 løsning, vil faldstamme samt vandinstallationer dog blive udskiftet med nye enheder, herunder målere og nyt toilet, men hvor faldstamme og vandinstallationer forbliver synlige.

Modulett kan med sine præfabrikerede vådrumsmoduler være behjælpelig med en langt mere funktionel og æstetisk løsning.

Modulett kan i langt de fleste tilfælde levere en løsning ved renovering af badeværelset, som prismæssigt kan matche ovennævnte traditionelle 1 til 1 løsning, men hvor kunden uden merudgifter får en række fordele.

TOTALRENOVERING AF FALDSTAMME

Ved totalrenovering af et badeværelse, vil hele badeværelset blive revet ned til fundamentet og genopbygges med helt nye enheder. I den del af badeværelset, hvor faldstamme og vandinstallationer i etagebyggeri samles, vil en traditionel opbygning være, at man enten fræser rør ind i væggen eller, at man murer en rørskjuler op om faldstamme og vandrørene.

Med Moduletts løsninger undgår du indfræsning af rør eller opbygning af murstensvæg, da hele løsningen med en faldstamme i etagebyggeri kommer i ét og samme præfabrikerede vådrumsmodul. Dette har naturligvis visse fordele for kunden, både hvad angår tidsbesparelser samt kvalitet.

SE JERES KOMMENDE VÅDRUMSMODULER

I er altid velkommen til at kigge forbi vores showroom i Kastrup, hvor I kan se vores vådrumsmoduler og andre løsninger. Det kan være fordelagtigt at kunne visualisere, hvordan en udskiftning af vandinstallationer og faldstamme i etagebyggeri ser ud.

Kom forbi, og tag en snak med vores specialister, som I vil komme til at samarbejde med fra start til slut i processen. Vi viser jer gerne, hvordan vores svenske producent specialfremstiller jeres præfabrikerede vådrumsmoduler.

Vi hjælper med modulløsninger til jeres etagebyggeri, så I får den bedst mulige renovering eller udskiftning af faldstammer og vandinstallationer. Vi sørger for, at jeres oplevelse af badeværelsesrenoveringer bliver optimal og effektiv.

EFFEKTIV OG BILLIG VÅDRUMSMODULLØSNING

Vi sikrer jeres renoveringsprojekt den bedste pris, da vi matcher markedets priser. Vores vådrumsmdouler, med vandinstallationer og faldstammer til jeres etagebyggeri, bliver produceret i Sverige af en svensk virksomhed, som er specialister i aluminiumskonstruktioner.

Det gør både, at kvaliteten er høj, men samtidig også at prisen holdes lav. Den lave pris skyldes de lave løn- og materialeomkostninger, som er i Sverige. Efterspørgslen på vådrumsmoduler på det svenske marked gør ligeledes også, at prisen bliver konkurrencedygtig – også i Danmark.

Vi kan derfor tilbyde den bedste pris ved udskiftning af vandinstallationer og faldstammer i etagebyggeri med vores præfabrikerede og specialfremstillede vådrumsmoduler.

OPNÅ KORT RENOVERINGSPERIODE VED FALDSTAMMER I ETAGEBYGGERI

Hos Modulett kan vi sikre jer, at I får en kort renoveringsperiode, da vores vådrumsmoduler bliver specialfremstillet på fabrikken i Sverige og leveres herefter direkte til byggepladsen klar til montering.

Det gør, at I ikke skal stå på byggepladsen og opbygge hvert enkelt modul til badeværelserne i jeres etagebyggeri, men får et specialfremstillet vådrumsmodul, som I kan opsætte med det samme og dermed opnå en betragtelig tidsbesparelse.

En kort renoveringsperiode er attraktiv, da det skåner beboere for lange renoveringsperioder, hvilket aldrig er en fornøjelse. Badeværelset kan, med en kort renoveringsperiode af faldstammer i etagebyggeri, hurtigere tages i brug.

RENSNING AF FALDSTAMMER I ETAGEBYGGERI

Hvis I vil undgå mange renoveringer eller udskiftninger af faldstammer i etagebyggeri, er det vigtigt at vedligeholde jeres faldstammer. I skal undgå tilstopninger i faldstammerne, som opstår ved, at vatpinde, vatrondeller eller lignende skylles ud i toilettet, eller mad- og fedtrester hældes i vasken.

Husk derfor altid at vedligeholde jeres faldstammer med regelmæssig rensning. Hvis faldstammerne er af ældre dato eller slidte, er det fornuftigt at udskifte eller renovere faldstammerne.

Vi har, i vores specialfremstillede vådrumsmoduler, indbygget en åbningslem, så I kan tilgå målere, rør, cisterne m.v. nemt og tilgængeligt. Hvis der derfor skulle opstå skader eller reparationer, kan I hurtigt få adgang.

Læs også om vådrumsmembran  og rørskjuler – billig løsning til afskærmning af faldstammer her.

Modulett’s løsning med faldstamme, kan du læse forskellige test om på forskellige overblikssider, som bedømmer og tester forskellige services’.

Vores services’ er blevet bedømt af forskellige medier. Det kan du læse mere om her.

PRÆFABRIKERET

Fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler.

PLADSOPTIMERING

Mere plads med en bedre og pænere indretning af badeværelset.

DIT NYE BADEVÆRELSE

Langt mere funktionelt, rengørings-
og vedligeholdelsesvenligt.

SAMARBEJDE

God kommunikation og samarbejde fra start til slut.

Fordele ved Moduletts løsning

– til udskiftning af vandinstallationer og faldstammer i etagebyggeri.

Der er visse fordele ved at vælge Moduletts løsninger, når I skal have lavet nye vandinstallationer eller renovering af en faldstamme i et etagebyggeri.

Moduletts vådrumsmoduler bliver specialfremstillet til den konkrete renovering med fokus på optimal pladsudnyttelse på badeværelset. Faldstammen, cisterne, vand- og fordelingsrør, samt målere leveres delvist monteret i modulet.

Modulerne leveres i standard hvid eller i ønskede farver, eller leveres med vådrumsplader, som derefter kan flisemures, så modulet falder fuldstændig ind i det udtryk badeværelset skal have.

Der placeres et væghængt toilet på modulet, og via en åbningslem i modulet er der adgang til at aflæse målere eller komme til cisternen.

Da faldstamme og alle rør er placeret inde i modulet vil rengøring i og omkring toilettet være lettere. Faldstammen, der er placeret inde i modulet er ekstra lydisoleret, så lyde fra naboer er væsentligt reduceret.

Da alle rør og målere ligger inde i modulet kan skader i forbindelse uhensigtsmæssig brug undgås. I bunden af modulet findes en integreret støbeform, der fyldes op med beton med hældning mod rummet.

Eventuelle fremtidige lækager vil medføre, at vand løber ud på badeværelsesgulvet til nærmeste afløb, hvorfor skader på etagedækket undgås.

Alle moduler er med indbygget åbningslem, så beboeren kan aflæse målere, og ejendomskontoret kan komme til cisterne i tilfælde reparationsopgaver. Netop fordi der er nem adgang for ejendomskontoret til cisternen, kan udgifter til fremtidige reparationer, reduceres, da omkostningstunge VVS-udkald kan begrænses.

Driftsomkostninger kan yderligere begrænses, da cisterne og WC-skål er adskilt, og på den måde er det nemt at skille dem ad, hvis kun den ene af de to enheder har behov for udskiftning.

Moduletts moduler er fremstillet i 100% genanvendelige materialer, hvilket bidrager til den miljø- og klimaindsats alle skal have fokus på.

Da Moduletts vådrumsmoduler leveres fra fabrikken, klar til montering, spares der tid, hvilket bidrager til at kunden hurtigere kan tage sit renoverede badeværelse i brug.

Kontakt

Vi vil helst demonstrere vådrumsmodulerne for dig.

Aftal et møde, hvor du/I kan komme ind og se vores showroom.

Modulett A/S
Kirstinehøj 14, 1. sal
2770 Kastrup

Åben alle hverdage
kl. 8 – 16 (samt efter aftale)