Faldstamme i etagebyggeri

Modulett, specialister i udskiftning af vandinstallationer og faldstammer i etagebyggeri.

Faldstamme i etagebyggeri

Vores mission er, at levere den bedst mulige løsning ved udskiftning af vandinstallationer og faldstammer i etagebyggeri med fleksibelt og specialfremstillede vådrumsmoduler i bedste kvalitet og til den mest konkurrencedygtige pris. Vi fokuserer ikke blot på prisen på eget produkt, men på den samlede pris kunden skal betale for renoveringen, er den laveste.

Hvilke renoveringsopgaver i badeværelset indgår Modulett normalt i, og til hvilken pris?
Mange ældre beboelsesejendomme har gamle og nedslidte badeværelser, og det er særligt vandinstallationerne og faldstammerne i etagebyggeriet, der giver beboerne problemer i form af utætheder, utilstrækkelig vandcirkulation m.v. Modulett kan levere løsningen, uanset om der ønskes en delvis- eller totalrenovering af ejendommens badeværelser.

Delvis renovering af faldstamme

I denne type renovering er kundens behov alene udskiftning eller relining af faldstammen samt udskiftning af vandinstallationer. I en traditionel renovering, en såkaldt 1 til 1 løsning, vil faldstammen samt vandinstallationer blive udskiftet med nye enheder, herunder målere og nyt toilet. Det vil sige, at der ikke er tale om en forbedring, men alene en udskiftning eller relining af faldstammer som resulterer i uændret form og funktion. Modulett kan i langt de fleste tilfælde levere en løsning ved delvis renovering som prismæssigt kan matche ovennævnte traditionelle 1 til 1 løsning, men hvor kunden uden merudgifter får en række fordele.

Total renovering

I denne type renovering er kundens behov en total badeværelsesrenovering, hvor badeværelset rives ned til fundamentet og genopbygges med alt i nye enheder. I den del af badeværelset, hvor faldstammen og vandinstallationer samles vil en traditionel opbygning være, at man enten fræser rør ind i væggen eller, at man murer en rørskjuler op om faldstamme og vandrørene.

Modulett kan levere en løsning ved total renovering som prismæssigt vil ligge under den traditionelle løsning med indfræsning af rør eller opbygning af murstensvæg, men hvor kunden uden merudgifter får en række fordele.

Fordele ved Moduletts løsning på udskiftning af vandinstallationer og faldstammer i etagebyggeri

Indretning

Moduletts vådrumsmoduler bliver specialfremstillet til den konkrete renovering med fokus på optimal pladsudnyttelse på badeværelset. Faldstammen, cisterne, vand- og fordelingsrør samt målere leveres delvist monteret i modulet. Modulerne leveres i standard hvid eller i ønskede farver, eller leveres med vådrumsplader som derefter kan flisemures, så modulet falder fuldstændig ind i det udtryk badeværelset skal have. Der placeres et væghængt toilet på modulet, og via en åbningslem i modulet er der adgang til at aflæse målere eller komme til cisternen.

Rengøring og komfort

Da faldstamme og alle rør er placeret inde i modulet vil rengøring i og omkring toilettet være lettere. Faldstammen, der er placeret inde i modulet er ekstra lydisoleret, så lyde fra naboer er væsentligt reduceret.

Sikkerhed

Da alle rør og målere ligger inde i modulet kan skader i forbindelse uhensigtsmæssig brug undgås. I bunden af modulet findes en integreret støbeform, der fyldes op med beton med hældning mod rummet. Eventuelle fremtidige lækager vil medføre, at vand løber ud på badeværelsesgulvet til nærmeste afløb, hvorfor skader på etagedækket undgås.

Drift og vedligeholdelse af faldstamme

Alle moduler er med indbygget åbningslem, så beboeren kan aflæse målere, og ejendomskontoret kan komme til cisterne i tilfælde reparationsopgaver. Netop fordi der er nem adgang for ejendomskontoret til cisternen, kan udgifter til fremtidige reparationer, reduceres, da omkostningstunge vvs-udkald kan begrænses. Driftsomkostninger kan yderligere begrænses da cisterne og WC-skål er adskilt, hvis kun den ene af de to enheder har behov for udskiftning.

Miljø og klima

Moduletts moduler er fremstillet i 100% genanvendelige materialer, hvilket bidrager til den miljø- og klimaindsats alle skal have fokus på.
Vælg en dokumentkomponent.

Renoveringsperiode

Da Moduletts vådrumsmoduler leveres fra fabrikken, klar til montering, spares der tid, hvilket bidrager til at kunden hurtigere kan tage sit renoverede badeværelse i brug.

Ring til os

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Ring 4040 1605

Find os

Kirstinehøj 14, 1. sal
2770 Kastrup

info@modulett.dk
CVR nr. 36 07 59 37

Projekter

Få inspiration fra et udpluk af Moduletts tidligere arbejde

Se projekter

Delvis renovering

Total renovering

Bedste pris, hvordan?

Moduletts installationsmoduler bliver produceret i Sverige af det anerkendte firma Teknova, der er specialiseret i aluminiumskonstruktioner. Faldstamme, samt alle rør, samlinger, bøsninger og cisterne leveres i bedste kvalitet kendt og benyttet i Danmark. I Sverige er løn- og materialeomkostninger lavere end i Danmark, og da Teknova har en stor produktion på det svenske marked er priserne i forvejen meget konkurrencedygtige.

Modulett har stor fokus på egne omkostninger som leverandør, og samlet set bidrager det til, at vi kan give den bedste pris som alternativ til traditionelle løsninger.

Produceret i Sverige

… af det anerkendte firma Teknova.

Den bedste kvalitet

… leveret af specialiseret aluminiumskonstruktionsfirma.

Materiale-
omkostninger

og løn lavere end i Danmark.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Kontakt.

Vi vil helst demonstrere installationsskaktene for dig, hvad de indeholder, og hvor tidsbesparelsen ligger.

Aftal et møde, hvor du/I kan komme ind og se vores showroom.
Ring på +45 4040 1605 eller mail os på info@modulett.dk.

Modulett A/S

Kirstinehøj 14, 1. sal
2770 Kastrup

Åben alle hverdage

kl. 8 – 16 (samt efter aftale)