Renovering af faldstammer - Kort renoveringsperiode

Skal I have foretaget en renovering af badeværelser herunder faldstammer i jeres etagebyggeri?

Hos Modulett har vi en mission om at levere den bedste og mest bæredygtige løsning ved udskiftning af faldstammer og vandinstallationer, når I skal renovere badeværelser.

Nogle af vores referencer

Hvad er en faldstamme?

En faldstamme er et langt, lodret afløbsrør, der optræder i boliger med flere etager eller etageejendomme. Faldstammer gør det muligt at transportere spildevand, fra eksempelvis toilet, bad, vask og vaskemaskine, ned til kloakken. 

Som det antydes ud fra navnet, kan en faldstamme betegnes som et lodret afløbsrør, hvor spildevandet nemt “falder” ned gennem røret, når man skyller ud. Derfor er faldstammer monteret lodret.

Faldstammer er en helt essentiel del af ethvert byggeri, da en faldstamme leder spildevandet væk fra jeres bolig eller etagebyggeri.

Hvorfor udskiftning eller renovering af faldstammer?

Mange ældre ejendomme har gamle og nedslidte badeværelser, og det indebærer ofte, at faldstammer i etagebyggeriet kan give en række forskellige udfordringer. Eksempelvis kan man opleve problemer såsom utilstrækkelig vandcirkulation eller utætheder.

Det kan derfor være nødvendigt med en udskiftning eller renovering af faldstammer i jeres etagebyggeri.

Modulett er specialister i specialfremstillede vådrumsmoduleri den bedste kvalitet, til jeres udskiftning af faldstammer og vandinstallationer. Vi har desuden fokus på, at den pris I skal betale for renoveringen, er den laveste.

En mindre renovering af faldstammer og badeværelse

Ved en mindre renovering af faldstammer og badeværelser er kundens ønske ofte en udskiftning af faldstammen eller en såkaldt relining af faldstammer, som er en renovering.

Ved en traditionel udskiftningsmetode, ofte kaldet en 1-til-1-løsning, vil man blot udskifte faldstammen med en ny enhed, sådan at der ikke opnås nogle fordele, men resultatet munder ud i en uændret form og funktion af badeværelset.

Modulett kan, med sine præfabrikerede og specialfremstillede vådrumsmoduler, levere disse til en mindre badeværelsesrenovering, som matcher ovennævnte 1-til-1-løsning, men hos os får I dog en lang række funktionelle og æstetiske fordele – helt uden merudgifter.

En stor renovering af faldstammer og badeværelse

Hvis man ønsker en større renovering af badeværelset, handler det ofte om, at der ved denne type renovering er behov for en komplet badeværelsesrenovering. Her vil badeværelset ofte rives ned, hvilket også betyder, at der skal monteres helt nye faldstammer, hvor rør ofte fræses ind i væggen, eller ved at der bygges en rørskjuler.

Hvis I vælger Modulett, så vil vi levere en helt komplet løsning til renoveringen, der prismæssigt ligger under den traditionelle løsning med indfræsning af rør eller opbygning af en ny murstensvæg.

Vores vådrumsmoduler fremstilles til den konkrete renovering med fokus på bedst mulig udnyttelse af pladsen på badeværelset, og derfor er vi det oplagte valg, hvis I skal lave en renovering af faldstammer i et etagebyggeri.

En kort renoveringsperiode

Skal I have lavet en udskiftning eller renovering af faldstammer i jeres etageejendom? En renovering sker ofte ved en strømpeforing eller en relining af faldstammerne, hvor man modsat ved en udskiftning får indsat nye moduler og faldstammer og vandinstallationer.

Hos Modulett tilbyder vi at levere præfabrikerede vådrumsmoduler indenfor en kort renoveringsperiode, hvilket er en stor fordel for vores kunder. 

Det er aldrig særlig belejligt at skulle have noget renoveret i et rum, som man bruger hver eneste dag.

Den opnåede korte renoveringsperiode skyldes, at Moduletts præfabrikerede vådrumsmoduler kan leveres direkte fra fabrikken til byggepladsen, og de er derefter klar til montering. På den måde opnås altså en væsentlig tidsbesparelse, som bidrager til, at beboerne langt hurtigere kan tage det renoverede badeværelse i brug.

En god pris på høj kvalitet

Hvis I leder efter en god pris på udskiftning eller renovering af faldstammer, så er Modulett det helt oplagte valg til vådrumsmodulerne ved en udskiftning. Vi kan give jer en konkurrencedygtig pris, men uden at vi går på kompromis med kvaliteten af materialerne. 

Hvordan kan det være, at vi kan prismatche? Vores gode pris skyldes, at Moduletts vådrumsmoduler bliver produceret i Sverige af et svensk firma, som er specialiserede i aluminiumskonstruktioner.

Alle enhederne i vores moduler leveres i den bedste kvalitet, men fordi Sveriges løn- og materialeomkostninger er lavere end i Danmark, og efterspørgslen af vådrumsmoduler på det svenske marked er stor, så kan vi give vores kunder en fordelagtig pris.

Rensning af bygningens faldstammer

Hvis man gerne vil undgå, at der skal foretages en renovering af badeværelset, og at faldstammen skal udskiftes, så kan man løbende forsøge at rense faldstammen i boligen.

Man kan undgå tilstopninger og lækage på faldstammer, hvis man husker regelmæssigt at rense rørene – frem for blot at gøre det, når uheldet er ude.

Hos Modulett foreslår vi eksempelvis, at beboerne kan hælde varmt eller kogende vand i alle afløb, men det bør dog undgås, at der anvendes skrappe kemikalier, når faldstammer renses. 

Det kan med kemikalier ende ud i skader på emaljen, som i sidste ende betyder, at faldstammen skal renoveres eller udskiftes

Hvis man bor i et lejlighedskompleks, er det desuden vigtigt at huske beboerne på, at ting som vatpinde, vatrondeller og tamponer ikke hører til i toilettet, for som sagt ender det i faldstammen, og det kan altså forårsage en tilstopning af røret.

PRÆFABRIKERET

Fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler.

PLADSOPTIMERING

Mere plads med en bedre og pænere indretning af badeværelset.

DIT NYE BADEVÆRELSE

Langt mere funktionelt, rengørings-
og vedligeholdelsesvenligt.

SAMARBEJDE

God kommunikation og samarbejde fra start til slut.

Kontakt

Vi vil helst demonstrere vådrumsmodulerne for dig.

Aftal et møde, hvor du/I kan komme ind og se vores showroom.

Modulett A/S
Kirstinehøj 14, 1. sal
2770 Kastrup

Åben alle hverdage
kl. 8 – 16 (samt efter aftale)