Faldstamme skjuler - Skjul jeres rør nemt og billigt

Hos Modulett er vi eksperter i, hvordan en faldstamme kan skjules med en enkel og billig løsning, hvor der ikke er gået på kompromis på kvaliteten. 

Vi er specialister i præfabrikerede vådrumsmoduler indeholdende vandinstallationer og faldstammer til etagebyggeri. 

Vi hjælper jer gerne med at finde frem til den bedste løsning.

Nogle af vores referencer

Forstå hvad en faldstamme og faldstamme skjuler er

En faldstamme har til opgave at hjælpe hver eneste lejlighed af med deres spildevand. En faldstamme er et robust rør, der både skal kunne holde længe, og som er en nødvendighed i et byggeri.

En faldstamme er et lodret afløbsrør, der anvendes i alle boliger herunder etageejendomme, og uden faldstammer er det ikke muligt at transportere vandet fra eksempelvis fra beboernes toilet, bad, vask eller vaskemaskine og ned til kloakken.

En faldstamme skjuler er dernæst den kasse, som typisk bygges op rundt om faldstammen og andre rør. Denne skjuler kaldes også ofte rørskjuler.

Fritliggende rør og faldstammer

En faldstamme er højst nødvendigt i et byggeri, og af den grund er det også væsentligt, at jeres forening får den bedst mulige løsning for beboerne.

Selvom det i dag er blevet moderne, at nogle rør er synlige, så kan det være svært at optimere indretningen på et badeværelse, hvis der er rør i både forskellige materialer og størrelser, som går ud fra væggen, langs væggen, under håndvasken m.v. 

En faldstamme skjuler kan specialtilpasses, så den ikke alene skjuler faldstammen men også ellers synlige vandinstallationer.

Hvis beboerne bor i en ældre bygning, er der desuden en stor sandsynlighed for, at der er mange forskellige fritliggende rør i lejlighederne.

Hvorfor en faldstamme skjuler?

I dag er man dog blevet klogere, og mange beboere er desværre ærgelige over de synlige rør på badeværelset eller en faldstamme, der ikke er blevet skjult i sin tid. 

Det kan derfor være en god investering med en faldstamme skjuler, da det både giver et langt pænere resultat på badeværelset, men samtidig gør det også, at spildevandet kan løbe igennem beboernes faldstamme, uden at de bemærker hverken støj eller udseende.

Der er flere forskellige måder, hvorpå en faldstamme kan skjules, og hos Modulett hjælper vi jer meget gerne med at finde den bedste løsning til netop jeres etagebyggeri.

Få en faldstamme skjuler med Moduletts løsning

Hos Modulett fremstiller vi præfabrikerede og specialfremstillede vådrumsmoduler med et specifikt fokus på bedst mulig udnyttelse pladsen i beboernes badeværelse. 

Både faldstamme, vand og fordelingsrør, cisterne og målere leveres delvist monteret i et modul. Modulerne kan leveres med aluminiumskappe i standard hvid eller andre ønskede farver, eller med vådrumsplade, der efterfølgende kan de flisemures, så modulet falder helt i ét med det udtryk, som badeværelset skal have. 

Med Moduletts moduler og dermed faldstamme skjuler er det altså nemt og brugervenligt at få skjult en faldstamme, rør, målere m.v., og vi kan tilbyde jer en fordelagtig pris og materialer af en høj kvalitet, så I får en funktionel og god renovering. 

Fordele ved Moduletts faldstamme skjuler

Der er en lang række fordele ved at vælge Modulett, når I skal have skjult en faldstamme. Først og fremmest er det en stor fordel med en faldstamme skjuler fra Modulett, da rengøring og komfort dermed forbedres med vores modul. 

Rengøring i og omkring et væghængt toilet, hvor faldstammen er skjult i vådrumsmodulet, bliver eksempelvis nemmere, da pladsen på toilettet for beboere bliver optimeret. 

Derudover vil en faldstamme være ekstra lydisoleret, hvis man benytter en faldstamme skjuler, hvilket også indebærer, at lyde fra naboer bliver væsentligt reduceret.

Renoveringsperiode hos Modulett

Hos Modulett kan vi tilbyde jer vores præfabrikerede vådrumsmoduler hurtigt, og I kan opnå en kort renoveringsperiode, da vores vådrumsmoduler leveres direkte fra fabrikken i Sverige til ejendommen, hvor de er klar til montering med det samme.

På den måde kan I opnå en stor tidsbesparelse, når I skal have skjult en faldstamme, og samtidig kan beboerne tage sit renoverede badeværelse i brug hurtigst muligt.

Det er selvfølgelig en stor fordel, at I kan opnå en væsentlig tidsbesparelse hos os, da det aldrig er nemt at skulle undvære et badeværelse under en renoveringsperiode.

Læs også om vådrumsmembran her.

Sikkerhed når man skjuler en faldstamme

Når I skal have skjult en faldstamme, er det selvfølgelig essentielt, at sikkerheden er i top. I Moduletts vådrumsmoduler findes der en integreret støbeform, som fyldes op med beton med en hældning ud mod rummet.

Dette indebærer, at hvis der sker en fremtidig vandlækage, så løber vandet ud på badeværelsesgulvet og mod det nærmeste afløb. På den måde kan skader på etagedæk og bygning undgås, hvilket også er en fordel.

Kontakt os for hjælp til en faldstamme skjuler

Hos Modulett vil vi hellere end gerne hjælpe jer med at finde frem til den bedste løsning for, hvordan I skjuler en faldstamme i jeres byggeri.

Vi vil gerne demonstrere vores vådrumsmoduler for jer, samt hvad de indeholder, og hvordan I kan spare tid med vores løsning.

Aftal derfor et møde, hvor I kan komme ind og se vores showroom og blive klogere på, hvad vi kan tilbyde jer. Måske har vi lige netop den løsning og faldstamme skjuler, I mangler?

PRÆFABRIKERET

Fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler.

PLADSOPTIMERING

Mere plads med en bedre og pænere indretning af badeværelset.

DIT NYE BADEVÆRELSE

Langt mere funktionelt, rengørings-
og vedligeholdelsesvenligt.

SAMARBEJDE

God kommunikation og samarbejde fra start til slut.

Kontakt

Vi vil helst demonstrere vådrumsmodulerne for dig.

Aftal et møde, hvor du/I kan komme ind og se vores showroom.

Modulett A/S
Kirstinehøj 14, 1. sal
2770 Kastrup

Åben alle hverdage
kl. 8 – 16 (samt efter aftale)