Faldstamme udskiftning - Kort renoveringsperiode

Hvis I skal have foretaget en udskiftning af en faldstamme, så er Modulett det helt rigtige valg.

Renoveringsperioden bliver kortere, da vi anvender fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler i den bedste kvalitet.

Nogle af vores referencer

Bliv klogere på, hvad en faldstamme er

En faldstamme forbinder lejlighederne i et etagebyggeri, da den hjælper hver enkelt lejlighed af med spildevandet. 

Når en beboer eksempelvis skyller ud i toilettet, anvender en vaskemaskine, går i bad eller bruger køkkenvasken, leder faldstammer alt spildevandet ned til kloakken.

En faldstamme er bygget af et robust lodret afløbsrør, der har til formål at holde i mange år, og da en faldstamme er en nødvendighed i et byggeri, er det også vigtigt, i nogle tilfælde, at man laver en faldstamme udskiftning, hvis den er forældet eller beskadiget.

Hvorfor en faldstamme udskiftning?

Mange ældre beboelsesejendomme har gamle og nedslidte badeværelser, og det indebærer også, at der kan være behov for en faldstamme udskiftning. 

En gammel og nedslidt faldstamme kan resultere i problemer for beboerne, da der kan forekomme utætheder og utilstrækkelig vandcirkulation.

Derudover kan en gammel faldstamme være til gene for beboerne i jeres etageejendom, da de kan blive forstyrret af støj fra naboer i byggeriet.

Det kan dermed være en rigtig god investering at benytte vores vådrumsmoduler til jeres faldstamme udskiftning hos Modulett, da I både får et langt pænere resultat på badeværelset, og samtidig kan spildevandet løbe igennem faldstammen uden at forstyrre beboerne.

En mindre faldstamme udskiftning

Når man udfører en mindre faldstamme udskiftning, ønsker kunden ofte at den gamle faldstamme udskiftes eller foretage en relining af samtidig med at vandinstallationerne udskiftes.

Dette kan gøres ved en traditionel renovering, en såkaldt 1-til-1-løsning, hvor der laves en udskiftning af en gammel faldstamme med en ny faldstamme. Der opnås dermed ikke nogle fordele, men der foretages blot en udskiftning.

Hos Modulett kan vi med vores præfabrikerede og specialfremstillede vådrumsmoduler, i langt de fleste tilfælde, levere en løsning ved en mindre faldstamme udskiftning, som matcher ovenstående 1-til-1-løsning prismæssigt, men dog med langt flere fordele for foreningen.

En komplet faldstamme udskiftning

Ved en komplet faldstamme udskiftning er kundens behov ofte en yderligere stor badeværelses renovering, hvor hele badeværelset typisk rives ned – for derefter at genopbygge det med nye enheder. 

Ved en traditionel, komplet udskiftning vil man ofte foretage en indfræsning af rør i væggen og montere en ny synlig og fritstående faldstamme. 

Hos Modulett kan vi dog levere en løsning til jer, der prismæssigt matcher den traditionelle løsning, men forskellen er, at I vil opleve langt flere fordele uden merudgifter, da vi benytter præfabrikerede og specialfremstillede moduler, der skjuler faldstamme og vandinstallationer.

Tag et kig på vores produkter, og bliv klogere på vores vådrumsmoduler. Måske passer en af vores løsninger perfekt til den faldstamme udskiftning, I skal have foretaget.

Kort renoveringsperiode på faldstamme udskiftning

En af fordelene ved at vælge Modulett, når I skal have lavet en faldstamme udskiftning, er, at I kan opnå en kort renoveringsperiode.

Dette kan vi tilbyde jer, da vores fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler leveres direkte fra fabrikken til jeres ejendom. På den måde sikres en betragtelig tidsbesparelse, som I sidste ende kommer jeres beboere til gode. 

Det er aldrig en fornøjelse at stå uden et badeværelse under en renovering, og netop derfor er det også vigtigt for os hos Modulett, at badeværelset kan tages i brug hurtigst muligt, efter der er foretaget en udskiftning af faldstammen.

Den bedste pris på renovering af badeværelser

Hos Modulett kan vi levere specialfremstillede vådrumsmoduler i den bedste kvalitet og til en konkurrencedygtig pris. Vi har ikke blot fokus på prisen på vores egne produkter, men vi stræber også efter, at vores kunder skal betale den laveste pris for modulerne og i dermed i sidste ende renoveringen, når der skal laves en faldstamme udskiftning.

Hvordan sikrer vi en konkurrencedygtig pris? Vores vådrumsmoduler produceres i Sverige hos et firma, der er eksperter i aluminiumskonstruktioner. 

Det betyder også, at alle enheder i modulet, faldstamme, rør, samlinger, bøsninger, isolering og cisterne leveres i den bedste kvalitet kendt og benyttet i Danmark.

Løn- og materialeomkostninger i Sverige er lavere end i Danmark, og det er grunden til, at vi kan matche prisen på markedet på renovering af faldstammer, uden at gå på kompromis med kvalitet. 

Kontakt os for en faldstamme udskiftning

Har I brug for en faldstamme udskiftning, så er I mere end velkomne til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne finde frem til den bedste løsning for en udskiftning af faldstammer i netop jeres etagebyggeri.

Vi demonstrerer gerne vores vådrumsmoduler for jer til et møde, og på den måde kan I også blive klogere på, hvordan I kan spare tid og penge med vores løsning.

Kig forbi vores showroom, og find ud af, hvilken løsning der passer jer bedst muligt, når I skal have lavet en faldstamme udskiftning. 

Find dine tilbud her, eller læs om os i nyhederkoebenhavn.dk eller læs om os her

PRÆFABRIKERET

Fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler.

PLADSOPTIMERING

Mere plads med en bedre og pænere indretning af badeværelset.

DIT NYE BADEVÆRELSE

Langt mere funktionelt, rengørings-
og vedligeholdelsesvenligt.

SAMARBEJDE

God kommunikation og samarbejde fra start til slut.

Kontakt

Vi vil helst demonstrere vådrumsmodulerne for dig.

Aftal et møde, hvor du/I kan komme ind og se vores showroom.

Modulett A/S
Kirstinehøj 14, 1. sal
2770 Kastrup

Åben alle hverdage
kl. 8 – 16 (samt efter aftale)