Rørskjuler - billig løsning til afskærmning af faldstammer

Modulett er specialister i specialfremstillede vådrumsmoduler, og vi prismatcher uden at gå på kompromis med kvalitet eller service med en funktionel og æstetisk løsning med rørskjuler til faldstammer og vandinstallationer.

Nogle af vores referencer

Hvad er en rørskjuler?

En rørskjuler er det element, som omslutter en faldstamme og andre rør. En rørskjuler afskærmer de uskønne rør, så badeværelset fremstår pænere og mere æstetisk og uden synlige rør.

En rørskjuler er ofte opbygget i gips, og den vil derfor skærme for lyden og virke lyddæmpende for det spildevand, som løber ned gennem faldstammen.

Alle vores rørskjuler moduler er fremstillet med en indbygget åbningslem, så beboerne hurtigt og nemt kan aflæse målere. Det giver også ejendomskontoret mulighed for at tilgå cisternerne, lukke for vandet m.v., hvis der skulle opstå reparationsopgaver på et senere tidspunkt.

Hvorfor udskifte faldstammen og montere rørskjuler moduler?

Hvis I skal have skiftet faldstammerne i etageejendommen, vil der komme rør, vandinstallationer og faldstammer til syne ned gennem hele byggeriet, og selvom rør kan være moderne, kan det være svært at få et pænt badeværelse uden en rørskjuler.

I ældre boligkomplekser kan det være relevant med udskiftning af faldstammen, hvis I oplever utætheder på faldstammen eller har forringet og utilstrækkelig vandcirkulation. Hos Modulett kan vi levere løsningen uanset omfanget.

Med en rørskjuler er der også væsentligt bedre komfort og rengøringsmuligheder, samtidig med at sikkerheden øges, da der ikke er daglig adgang til rør, målere og vandinstallationer, i og med at de gemmes væk.

Specialfremstillede rørskjulere i bedste kvalitet

Står I og skal have renoveret faldstammer i jeres bolig eller etagebyggeri, kan vi hos Modulett hjælpe med specialfremstillede vådsrumsmoduler, stigstrenge, vandinstallationer og rørskjuler moduler til jeres faldstamme. 

Vores mission er at skabe bæredygtige løsninger til udskiftningen af faldstammer til en konkurrencedygtig pris. Vores produkter er derudover fremstillet i genanvendelige materialer, så vi sikrer en mest mulig bæredygtig produktion.

De specialfremstillede rørskjuler moduler, indeholdende faldstammer og vandinstallationer, er det bedste alternativ til den traditionelle løsning, hvor der ikke opnås de store fordele. 

Renovering af badeværelser i etagebyggeri

Centralt for badeværelsesrenoveringer, delvise eller komplekse, er udskiftningen af faldstammer og stigstrenge. I den traditionelle løsning foretages en 1 til 1 løsning, hvor enhederne udskiftes med nye.

Ved en total- og kompleks renovering rives hele badeværelset ned til fundamentet og opbygges på ny. Her installeres helt nye vandinstallationer/ stigstrenge, faldstamme i rørskjuler moduler.

Vi skaber en langt mere funktionel og æstetisk løsning til jeres badeværelsesrenovering.

Beboervenlig og kort renoveringsperiode hos Modulett

Vi har øje for beboerne i vores projekter, og vi bidrager til badeværelsesrenoveringen med vores specialfremstillede rørskjuler moduler, der giver en kort renoveringsperiode, ikke mindst fordi fremstillingen er hurtig og sikker og montagen nem og enkel.

Denne tidsbesparelse gør, at renoveringen ikke er til gene for beboere mere end højst nødvendigt.

Den korte renoveringsperiode skyldes, at vores moduler kommer specialfremstillet direkte fra Teknova i Sverige og til byggepladsen, og de kan derfor hurtigt monteres og installeres. Det giver en fordelagtig tidsbesparelse for projektet.

Renovering af badeværelset med rørskjuler moduler gør derfor, at badeværelset kan tages i brug kort tid efter renovationen, som I er igang med, og I hurtigt kan komme videre med eventuelle resterende renoveringer.

Pris, kvalitet og kompetent service

Hos Modulett er du sikret service af højeste niveau, og vi leverer kun vores rørskjuler moduler og resterende produkter af høj kvalitet til en fordelagtig pris. Vi kan prismatcher markedet uden at gå på kompromis, da vores produkter specialfremstilles i Sverige.

Vores svenske firma er specialister i aluminiumskonstruktioner, og alle enheder, herunder vores rørskjuler moduler, er derfor af bedste kvalitet.

Prisen kan vi holde lav, da de svenske produktionsomkostninger samt lønninger er lavere end i Danmark. 

Da efterspørgslen på rørskjuler moduler er stor på det svenske markedet, kan vi tilmed holde prisen lav i Danmark. Vi benytter os kun af de bedste leverandører og tilbyder den bedste løsning til udskiftning af faldstammer, stigstrenge med vores præfabrikerede rørskjuler moduler. 

EN udskiftning AF FALDSTAMMER MED FOKUS PÅ KUNDEN

Hos Modulett går vi altid efter at levere de bedste produkter, til den bedste pris, så du som kunde kun betaler den laveste pris, hvor det ikke påvirker kvaliteten. 

Vi står klar til at bidrage med løsningsforslag fra den delvise og mindre renovering til den store totalrenovering af kompleks karakter. Vi sørger for, at sikkerheden er i top, og vi sikrer det pæneste resultat. 

Med vores specialfremstillede rørskjuler moduler indeholdende faldstammer og stigstrenge m.v., kan vi fremstille efter behov i både form, farve og med fokus på pladsudnyttelse. Det gør vi, så I kan opnå præcis det udtryk, I ønsker på badeværelserne.

I kan derfor med en rørskjuler og løsning fra Modulett sikre jer et flot resultat, der er skræddersyet til jeres ejendom.

Kontakt os endelig angående jeres projekt, hvis I ønsker sparring med eksperter indenfor eksempelvis vådrumsmoduler, rørskjuler og vandinstallation.

PRÆFABRIKERET

Fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler.

PLADSOPTIMERING

Mere plads med en bedre og pænere indretning af badeværelset.

DIT NYE BADEVÆRELSE

Langt mere funktionelt, rengørings-
og vedligeholdelsesvenligt.

SAMARBEJDE

God kommunikation og samarbejde fra start til slut.

Kontakt

Vi vil helst demonstrere vådrumsmodulerne for dig.

Aftal et møde, hvor du/I kan komme ind og se vores showroom.

Modulett A/S
Kirstinehøj 14, 1. sal
2770 Kastrup

Åben alle hverdage
kl. 8 – 16 (samt efter aftale)