Relining af faldstammer - Forny med en bæredygtig løsning

Udskiftning af faldstammer og vandinstallationer kan gøres bæredygtigt, billigt og beboervenligt. 

Men det kan også gøres ved relining som alternativ til udskiftning af faldstammerne samtidig med at vandinstallationerne udskiftes. 

Hos Modulett er vi specialister i specialfremstillede og præfabrikerede vådrumsmoduler indeholdende faldstammer og vandinstallationer.

Nogle af vores referencer

Hvad er relining af faldstammer?

Relining af faldstammer er en alternativ løsning til den traditionelle udskiftning af faldstammesystemer, hvor man bibeholder det gamle faldstammesystem. 

Med denne metode renses og tørres faldstammerne, og der bliver på indersiden lagt coating af plastmateriale polyuretan, som alene er udviklet til dette formål. 

Ved netop at bibeholde de gamle faldstammer mindskes forbruget af materialer, hvilket er en bæredygtige løsning. Relining af faldstammer støver og støjer ikke på samme måde som de traditionelle renoveringer.

Det er derfor både bæredygtigt og ikke til gene for beboere, da køkken eller bad ikke skal rives ned.

Eksperter i specialfremstillede VÅDRUMSMODULER

Det er særdeles vigtigt, at man vedligeholder faldstammer i et etagebyggeri, da det ellers kan volde beboerne store problemer. 

Nedslidte og gamle faldstammer kan føre til utætheder samt nedslidte vandinstallationer kan forårsage utilstrækkelig vandcirkulation, og derudover kan faldstammer, der ikke er gemt væk af en rørskjuler, genere beboerne, da man ofte lægger mærke til lyden fra naboernes spildevand.

For at vedligeholde faldstammer i et etagebyggeri kan man benytte en række forskellige metoder, som alle gavner faldstammens levetid i sidste ende. I kan foretage relining eller strømpeforing af faldstammerne eller vælge at udskifte disse med Moduletts vådrumsmoduler.

Hos Modulett tilbyder vi eksempelvis specialfremstillede vådrumsmoduler i bedste kvalitet, og til den mest konkurrencedygtige pris, som kan være en god løsning, hvis I skal have renoveret jeres badeværelse.

Hvad siger entreprenørerne og rådgiverne?

Mindre renovering af badeværelse

Hvis I skal have foretaget en mindre renovering af ejendommens badeværelser, kan det ske ved at udskifte vandinstallationerne og samtidig foretage en relining af faldstammerne.

Vi kan specialfremstille præfabrikerede vådsrumsmoduler til vandinstallationerne indeholdende rør, målere, fittings, kontraventiler, ballofixer og meget mere, som prismæssigt kan matche de traditionelle løsninger med synlige rør og yderligere give en række fordele – uden merudgifter.

Kompleks renovering af badeværelse

Er ønsket en komplet renovering af badeværelset, indebærer dette en nedrivning af badeværelset, sådan at det blot er fundamentet, som står tilbage. Herefter opbygges det igen med nye enheder. 

Den komplekse renovering af badeværelset indebærer en udskiftning af gamle enheder til nye enheder i både faldstammer og vandinstallationer m.v., og en rørskjuler kan skærme for vandrør, faldstamme og øvrige enheder. Vi kan med vores specialfremstillede og præfabrikerede vådsrumsmoduler bidrage til den komplekse badeværelsesrenovering med et flot resultat til følge.

Vi matcher både kvalitet og pris på sådanne projekter, da vi tilbyder en række fordele, og hvor kunden ikke får en masse merudgifter.

Hvordan foregår en relining af faldstammer?

En relining af faldstammer starter med en rensning af faldstammen indvendigt. Det gøres med henblik på at rense grundigt, så den coating, som senere sprøjtes ind, kan binde til overfladen indvendigt.

Dernæst skal det tørre grundigt, ofte ved hjælp af varm luft, og undersøges indvendigt, før selve relining af faldstammen foretages.

Sidste step i processen er, at materialet polyurethan påføres på indersiden af faldstammen med et jævnt lag. Afslutningsvis vil der ofte laves en undersøgelse af faldstammen med henblik på det helt korrekte resultat.

Fordele ved polyurethan til relining af faldstammer

Polyurethan bruges som coating til faldstammer, og det er der mange fordele ved. Polyurethan hæfter på alle typer af rør-materialer, om det er støbejern, rustfrit stål, PVC eller andet. 

Dette plastmateriale til relining af faldstammer er derudover også elastisk, og det kan derfor udfylde eventuelle huller eller ujævnheder i faldstammer. Ved en coating med polyurethan gøres faldstammen resistent for kemiske stoffer, og de kemiske stoffer hærger derfor ikke faldstammen. 

I selve processen med relining af faldstammer og polyurethan er det også en fordel at dette materiale hærder hurtigt, og faldstammerne kan derfor benyttes allerede samme dag. Det er netop til gavn for beboere, som ikke generes mere end højst nødvendigt.

Udskiftning af faldstammer til god pris

Hos Modulett har vi en fordelagtig og konkurrencedygtig pris, og vi er derfor det oplagte valg, når du skal have udskiftning af faldstammer, eller anden løsning til en kompleks badeværelsesrenovering. Vi går dog aldrig på kompromis med kvalitet i service eller materialer, selvom vi har den gode pris. 

Grunden til at vi kan matche prisen på markedet med udskiftning af faldstammer, uden at gå på kompromis med kvalitet, skyldes blandt andet, at vores vådrumsmoduler og produkter produceres i Sverige, hvor omkostninger til løn og materialer er lavere. 

Vores vådrumsmoduler produceres af et svensk firma, som er specialiseret i aluminiumskonstruktioner og alle øvrige enheder i modulerne, faldstammer, cisterne, rør, samlinger og isolering m.v., leveres i høj kvalitet til Danmark.

Lad os derudover sparre med jer angående relining af faldstammer og udskiftning af vandinstallationer, så I finder de rette til opgaven. 

Kompetent rådgivning med Modulett

Hos Modulett er du sikret service af højeste kvalitet, og vi arbejder professionelt med vores entreprenører, boligforeninger eller rådgivere. I kan derfor forvente et stærkt samarbejde, hvor vi tager højde for beboerne. 

Ved vores præfabrikerede vådrumsmoduler til udskiftning af faldstammer og vandinstallationer eller relining af faldstammer og udskiftning af vandinstallationer har vi derfor også fokus på korte renoveringsperioder, så beboere ikke generes.

Vi kan opnå korte renoveringsperioder, da vi får specialfremstillet vådrumsmodulerne på fabrikken, og de leveres direkte til montering på byggepladsen. Det gør, at der tidsoptimeres og bespares.

PRÆFABRIKERET

Fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler.

PLADSOPTIMERING

Mere plads med en bedre og pænere indretning af dine vådrumsmoduler.

DIT NYE BADEVÆRELSE

Langt mere funktionelt, rengørings- og vedligeholdelsesvenligt.

SAMARBEJDE

God kommunikation og samarbejde fra start til slut.

Kontakt

Vi vil helst demonstrere installationsskaktene for dig, hvad de indeholder, og hvor tidsbesparelsen ligger.

Aftal et møde, hvor du/I kan komme ind og se vores showroom.

Modulett A/S
Kirstinehøj 14, 1. sal
2770 Kastrup

Åben alle hverdage
kl. 8 – 16 (samt efter aftale)