Isolering af varmerør og varmeanlæg

Få bugt med den høje varmeregning ved isolering af varmerør og varmeanlæg i dit hjem. Læs mere om energibesparelse ved isolering af varmerør og -anlæg her.

Nogle af vores referencer

Spar penge med isolering af varmerør

Der er penge at spare, når man taler om isolering af varmerør og varmeanlæg. Det er nemlig både nemt og billigt at lave rørisolering på sine rør og isolering af sit varmeanlæg.

Har I i forvejen isolerede varmerør og varmeanlæg, så kan det være en god ide at undersøge, om de trænger til en opdatering af isolationen. Det gælder både i forhold til varmerørene til opvarmning af dine radiatorer, samt varmerørene som sørger for varmt vand til både køkken, bad og toilet.

Er rørisoleringen af jeres varmerør og varmeanlæg med 30 mm isolering eller mindre, så bør I overveje at få efterisoleret dine varmerør og varmeanlæg, da uisolerede eller mangelfuld isolering kan betyde en væsentlig større varmeregning.

Uisolerede varmerør eller mangelfuld isolering af varmerør vil typisk være at finde ved boligens varmeanlæg. Så få undersøgt dette, for at spare jer selv for unødvendigt høje varmeregninger.

Hvornår laver man isolering af varmerør og varmeanlæg?

Rør, der løber med varme, taber en del af varmen, hvis de ikke er isolerede, eller har mangelfuld isolering. Når I skal energi forbedre jeres hus eller boliger i en ejerforening, så ville dette typisk være et godt sted at starte, da der er massere at hente.

Uanset, om I er i gang med renovering af badeværelser eller blot ønsker at tænke over energibesparelse, så er det en god ide med isolering af både varmerør og varmeanlæg. Især hvis fyret eller fjernvarmeveksleren står i et uopvarmet rum, såsom kælderen eller lignende.

Isolering af husets varmekilde gælder både, når der er tale om et ældre olie- eller gasfyr, det vil sige fra før 1995, i stål, da disse ikke har isolerende kapper omkring sig. Det kan også være nødvendigt helt at udskifte et sådan fyr, hvis det er meget gammelt, til fordel for et nyt med isolering.

Hvad siger entreprenørerne og rådgiverne?

Varmeanlæg og miljøet

Det er også værd at overveje, om man, i stedet for et fossilt drevet olie- eller gasfyr, bør anskaffe sig en varmepumpe, der på længere sigt vil spare jer penge, og som desuden er bedre for miljøet. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, om jeres varmerørs fermløbs- og returtemperaturer vil fungere lige så optimalt i dit radiatorsystem.

Har I derimod ingen problem med dit eksisterende varmeanlæg, så kan en opdatering på isolering heraf måske være en god ide, for at spare på energien, og tilmed også skabe bedre forhold for miljøet.

Fordele ved isolering af varmerør og varmeanlæg

Der er flere fordele ved at efterisolere varmerør, herunder, at man reducerer varme tabet. Derudover får man en et bedre økonomisk udgangspunkt, når man tænker på regningen, da energien, der skabes, benyttes på bedste og mest effektive vis.

Når der er ordentlig isolering af varmerør og varmeanlæg, bringer det også bedre komfort og indeklima med sig, og desuden vil værdien af jeres boliger i eksempelvis boligforeningen øges, hvilket jo klart er en fordel, hvis man har tanker om at sælge boligerne eller den enkelte bolig.

Hvis du/I mener, at der er behov for udskiftning af de eksisterende varmerør og/eller vandinstallationer, så kan en rørkasse være det rigtige valg. Rørkassen kan bruges i badeværelset, såvel som i andre af boligens rum, hvor der er varmerør, og den bidrager til en pæn og harmonisk finish på renoveringen.

Kontakt én af vores medarbejdere i dag for fremvisning i vores showroom. Du/I kan på vores hjemmeside desuden udforske vores før og efter billeder af renovering af badeværelser med en Modulett løsning.

Du kan også altid følge os på Facebook og LinkedIn.

Læs også følgende medier vi bliver nævnt i:

PRÆFABRIKERET

Fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler.

PLADSOPTIMERING

Mere plads med en bedre og pænere indretning af dine vådrumsmoduler.

DIT NYE BADEVÆRELSE

Langt mere funktionelt, rengørings- og vedligeholdelsesvenligt.

SAMARBEJDE

God kommunikation og samarbejde fra start til slut.

Kontakt

Vi vil helst demonstrere installationsskaktene for dig, hvad de indeholder, og hvor tidsbesparelsen ligger.

Aftal et møde, hvor du/I kan komme ind og se vores showroom.

Modulett A/S
Kirstinehøj 14, 1. sal
2770 Kastrup

Åben alle hverdage
kl. 8 – 16 (samt efter aftale)