FAQ - ofte stillede spørgsmål

Her får du svar på de typiske spørgsmål, som vores kunder stiller. 

FAQ

Modulerne er testet og videreudviklet gennem de seneste 20 år. Produktionen på fabrikken hos Teknova Byggsystem A/B har et certificeret kvalitetssystem efter ISO 9001 og er miljøcertificeret efter ISO 14001. Alle installationsdele er typegodkendte. Se yderligere oplysninger om kvalitet under fanen “Teknik og Miljø”.

Det betyder kun, at vi vælger moduler der passer bedst ind i badeværelserne og tilpasser dem hinanden og behovet

Ved udskiftning etableres ny rørføring, som er korrekt og hensigtsmæssig. Moduletts moduler produceres, så alle rør i modulet kobles direkte til den nye rørføring.

Modulerne er gjort klar med et grenrør, som VVS-installatøren tilkobler gulvafløbet.

Vi tilpasser modulerne specifikt til boligafdelingen og indbygger de nye installationer i modulerne. Det koster ikke ekstra.

Er det kun faldstamme og vandrør, der skal skiftes, skal beboeren kun undvære badeværelset få dage og kan blive boende i lejligheden imens. Skal hele badeværelset renoveres, afhænger varigheden af omfanget af renoveringen.

Et modul vejer cirka 20-25 kg. Modulet kan bæres af to montører.

Ja, modulerne kan fås i såkaldte NCS farver (NCS er et farvenotationssystem som er bygget på, hvordan det menneskelige øje ser farver). Det gælder uanset om inddækningen er den pulverlakerede aluminium eller fermacell vådrumsplade.

Modulett deltager med input i processen omkring design af badeværelset og overslag for udførelsen. Derefter leverer vi de valgte moduler til den VVS-installatør, der udfører renoveringsopgaven.

Ja, og især med tanke på fremtidigt vedligehold. Vi kan hurtigt instruere jeres VVS-installatør i at montere modulerne.

Fik du svar på dine spørgsmål?

Har du ikke fundet svar på dit/dine spørgsmål her på siden, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Giv os et kald på +45 40 60 48 28 eller send en mail på info@modulett.dk. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular, og så vender vi retur til dig hurtigst muligt.