Modulett har udviklet et nyt pladsoptimerende vådrumsmodul – Modul M300

modul_m_300

Etageboligbyggeriet opført i 1930’erne, 40’erne og 50’erne er kendetegnet ved funktionalitet, men også trange rumforhold i bad og køkken. Karakteristisk for badeværelserne er en størrelse på 2-3 m², hvilket gør at hver eneste centimeter har betydning i forhold til badeværelsets indretning og funktion.


De almindeligt benyttede Modulett moduler, det ligestillede Modul 100, og det hjørnestillede Modul 300, kan sagtens finde indpas – også i de helt små badeværelser. Men, for at give boligforeninger med meget små badeværelser endnu bedre indretnings- og funktionsmuligheder i forbindelse med udskiftning af foreningernes vandinstallationer og faldstammer, har Modulett videreudviklet det eksisterende Modulett hjørnemodul 300 så det kan fungere som både hjørnemodul og ligestillet modul, samtidig med det nu er det markant mindste Modulett modul målt i m³.

Modul M300’s særlige fortrin

I meget små badeværelser, hvor boligforeningen allerede har, eller ønsker at have, faldstamme og toilet placeret i et af badeværelsernes hjørner, gør den optimerede modulbredde på M300 det muligt at hjørneplacere vandinstallationer og faldstamme med et væghjørne helt ned til 20-25 cm. M300 kan også placeres mere centralt i badeværelset, og det kan tillige fungere som afskærmning til brusezone. Modul M300 har ligesom sit søstermodul 300 afsætningsplade i marmor. Modulhøjden over cisternen er øget med 10 cm i forhold til Modulett 300 modulet, så der er fri adgang til vandmålere lige under marmorpladen.

M300 indeholder de samme funktioner som de øvrige Modulett moduler med geberit cisterne, geberit Silent PRO faldstamme (Ø110mm), brugsvand (Ø40mm inliner system) geberit mepla, afspærringsventiler i rødgods, vådrumssikring m.v.

M300 er ligesom sine søstermodeller skabt med øje for meget lang levetid. Modulett har i samarbejde med Geberit udarbejdet video om adgang til modulet og servicering af cisternen. Har du lyst at se den? Tryk her!