Faldstamme i støbejern - Nem udskiftning med vores moduler

Er jeres etagebyggeri bygget med en faldstamme i støbejern? Mange faldstammesystemer er udført i støbejern for mange år siden og trænger nu til en udskiftning. Hos Modulett er vi specialister i præfabrikerede vådrumsmoduler af høj kvalitet og til en konkurrencedygtig pris.

Nogle af vores referencer

Hvad anvendes en faldstamme til?

En faldstamme er et nødvendigt lodret afløbsrør i enhver bygning med flere etager. En faldstamme sikrer for, at alle beboerne kan komme af med deres spildevand, og at det løber uproblematisk gennem afløbet gennem de enkelte lejligheder.

Hver eneste gang en beboer i en lejlighed anvender toilettet, går i bad eller vasker tøj, er der brug for, at vandet derefter ledes ned i afløbssystemet under byggeriet, og det er altså her, at faldstammer kommer ind i billedet.

Faldstammer er altså et helt centralt element i et byggeri, og det er derfor også vigtigt, at man vedligeholder faldstammen og udskifter den, hvis dette behov opstår.

Faldstammer lavet af støbejern

Hvis etagebyggeriet er opført i nyere tid, er der formentlig ingen grund til bekymring, hvad angår jeres faldstammer. Hvis der derimod er tale om en ældre bygning, så er der en ret stor chance for, at jeres rørsystem er forældet og nedslidt. 

Tidligere var det meget almindeligt, at man lavede en faldstamme ud af støbejern, da plast endnu ikke var opfundet. Støbejern kan betegnes som en jernlegering med højt kulstofindhold, og det anvendes typisk til støbning af færdige jerngenstande.

En faldstamme i støbejern har ofte en lang levetid, men jordbundforhånd, vandkvalitet og andre uforudsete faktorer kan spille ind.

En utæt faldstamme i støbejern

Det er ikke sikkert, at jeres faldstamme i støbejern holder så lang tid, som I måske havde forventet. Derfor er det også vigtigt at være opmærksom på, om jeres faldstamme i støbejern er utæt, da dette kan have alvorlige konsekvenser.

Hvis en beboer eksempelvis opdager en våd plet på væggen, kan det være et tegn på, at jeres faldstamme er sprunget, og det kan føre til flere skader og udgifter, hvis man lader et sådant problem være.

Derudover kan mug på væggen også være et tegn på, at der er et fugtigt miljø bag væggen. Dette kan også skyldes, at jeres faldstamme i støbejern er sprukket, og det er derfor vigtigt, at man reagerer.

Eksperter i udskiftning af faldstammer

Hos Modulett er vi specialister i udskiftning af vandinstallationer og faldstammer i etagebyggeri. Vi kan levere fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler i den bedste kvalitet – og endda til en konkurrencedygtig pris. 

Hvis I ønsker at udskifte jeres faldstamme i støbejern med et af vores vådrumsmoduler, har det mange forskellige fordele. Vi kan med vores løsninger bidrage til både en mindre- eller komplet renovering af ejendommens badeværelser. 

Vores løsning med de præfabrikerede moduler vil typisk ligge under de traditionelle løsninger prismæssigt, og I vil med denne løsning opnå en række fordele, men uden merudgifter.

Indretning med Moduletts moduler

Hvis I ønsker at udskifte jeres faldstamme i støbejern med vores moduler, vil det ende med et resultat, som beboerne indretningsmæssigt vil blive glade for. 

Vores moduler bliver specialfremstillet til den konkrete renovering, og der er dermed fokus på pladsudnyttelse på badeværelset.

Modulerne kan leveres i standard hvid eller i andre ønskede farver, og de kan også leveres med vådrumsplader, som kan flisemures, så de falder perfekt ind i badeværelsesdesignet og jeres ønskede udtryk.

Gamle og uskønne rør kan genere beboerne, hvis man har en faldstamme i støbejern. Med vores moduler er rørene placeret inde i modulet, og på modulet placeres et væghængt WC-kumme. Dermed vil rengøring omkring toilettet også blive langt nemmere, hvilket selvfølgelig er en væsentlig fordel.

Den bedste pris hos Modulett

Vi kan give jer en konkurrencedygtig pris, hvis I ønsker at få renoveret en faldstamme i støbejern, men hvordan? 

Moduletts vådrumsmoduler bliver produceret i Sverige af et svensk firma, som er specialiseret i aluminiumskonstruktioner. 

Alle enheder hos Modulett leveres i bedste kvalitet, og da løn- og materialeomkostninger er lavere i Sverige, end de er i Danmark, kan vi tilbyde jer en konkurrencedygtig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten af materialerne.

Kontakt os for udskiftning af faldstamme i støbejern

Har I brug for at få udskiftet jeres faldstamme i støbejern? Hos Modulett vil vi hellere end gerne hjælpe, og vi er sikre på, at vi har en løsning, som vil passe til jeres etagebyggeri. 

I er mere end velkomne til at booke et møde med os. Vi vil meget gerne fremvise vores vådrumsmoduler, så I kan få en idé om, hvilke fordele det kan have for jer at anvende disse.

Kontakt os i dag, og bliv klogere på, hvilke løsninger vi kan tilbyde. I skal også være velkomne til at komme forbi vores showroom, hvor I kan blive meget klogere på, hvordan modulerne fungerer.

PRÆFABRIKERET

Fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler.

PLADSOPTIMERING

Mere plads med en bedre og pænere indretning af badeværelset.

DIT NYE BADEVÆRELSE

Langt mere funktionelt, rengørings-
og vedligeholdelsesvenligt.

SAMARBEJDE

God kommunikation og samarbejde fra start til slut.

Kontakt

Vi vil helst demonstrere vådrumsmodulerne for dig.

Aftal et møde, hvor du/I kan komme ind og se vores showroom.

Modulett A/S
Kirstinehøj 14, 1. sal
2770 Kastrup

Åben alle hverdage
kl. 8 – 16 (samt efter aftale)