Faldstamme udluftning

Hvis du oplever lugt eller lækkende vand fra dit toilet, kan det være, at du skal have installeret udluftning af din faldstamme. Læs mere om hvad du kan gøre.

Nogle af vores referencer

Undgå kloaklugt med udluftning af din faldstamme

Hvis du oplever at dit badeværelse lugter af kloak, er det en god ide at få installeret udluftning over taget i din bygning. Det er derfor en idé at tage den op med din boligforening. Hvis jeres bygning anvender vakumventiliner, hvor der ikke er udluftning, kan du hurtigt opleve at badeværelset i enten din lejlighed eller hvis du bor i hus kan lugte af kloak. Yderligere kan du risikere at dit toilet vil lække med vand på gulvet.

Ved at installere udluftning af din faldstamme, sker der en trykudligning af afløbssystemet, som forbinder kloakken med dit toilet. Udluftningen vil blive installeret over taget (uanset om det er hus eller lejlighedskompleks), og dette er der mange gode grunde til at gøre.

Som sagt sikrer du dit hus mod lugtgener fra kloakken og skal samtidig ikke bekymre dig om kloakvand på dit gulv. Det kan forekomme hvis der for eksempel, er blevet skabt et overtryk i kloakken på grund af kraftig regn eller kloakspuling.

Vakuumventil til faldstamme udluftning

Hvis du har en vakuumventil på dit badeværelse og ikke har installeret udluftning over taget, kan det udover lugt og andre gener, medføre at dine og resten af foreningens vandlåse og toiletter bliver tømt for vand, fordi der er opstået et tryk i kloakledningerne.

Hvis I hverken har installeret en vakuumventil eller udluftning på taget, kan der også opstå overtryk eller undertryk i kloakledningerne. Her kan du se at dit toiletvand vil bevæge sig, eller måske endda blive suget helt ind i kloaksystemet.

Når der bliver installeret udluftning på taget, medvirker det til, at trykket bliver udlignet fordi luften i stedet bliver ledt ud af jeres kloaksystem igennem et åbent rør over taget, på den måde fjerner det lugten på badeværelset.

Få skiftet din eller jeres faldstamme hos Modulett

En anden vigtig renovering som både sikrer øget sikkerhed, drift og rengøring samt er mere bæredygtig i forhold til miljø og klima, er renovering af din faldstamme. Og for dig som bor i lejlighed, er det en renovering af den fælles faldstamme i foreningen.

Udover at få styr på jeres faldstamme udluftning kan du/I få udskiftet eller renoveret jeres faldstamme hos Modulett, hvis dette er nødvendigt, vi leverer nemlig renoveringer af faldstammer og vandinstallationer, som er specialfremstillede til kundens behov.

Det skal dog pointeres, at udluftning til jeres faldstamme ikke har noget at gøre med faldstammens tilstand.

Det er vigtigt for os, at der på dit eller jeres badeværelser er fokus på optimal pladsudnyttelse og at få et resultat som både er pænt og har høj vedligeholdelse.

Du/I kan vælge mellem en delvis eller en total renovering af jeres faldstamme. Ved delvis renovering vil jeres faldstamme blive udskiftet med nye enheder, herunder målere og ofte også nye toiletter.

Ved en totalrenovering vil der ske en større renovering af badeværelser, hvor alt vil blive revet ned og genopbygget med helt nye enheder. Her vil vi enten fræse et rør ind i væggen eller mure en rørskjuler op om jeres faldstamme og jeres vandrør. På den måde opnår I et flot resultat, som er holdbart.

Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den bedste løsning for jer, uanset om det angår faldstamme udluftning eller at I generelt skal have skiftet faldstamme.

PRÆFABRIKERET

Fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler.

PLADSOPTIMERING

Mere plads med en bedre og pænere indretning af badeværelset.

DIT NYE BADEVÆRELSE

Langt mere funktionelt, rengørings-
og vedligeholdelsesvenligt.

SAMARBEJDE

God kommunikation og samarbejde fra start til slut.

Kontakt

Vi vil helst demonstrere installationsskaktene for dig, hvad de indeholder, og hvor tidsbesparelsen ligger.

Aftal et møde, hvor du/I kan komme ind og se vores showroom.

Modulett A/S
Kirstinehøj 14, 1. sal
2770 Kastrup

Åben alle hverdage
kl. 8 – 16 (samt efter aftale)