Jule og nytårshilsen

Den gradvise åbning af samfundet i 2021 gav igen bygherrerne bedre vilkår for at træffe beslutninger på afdelingsmøder og generalforsamlinger, og dermed for mange foreningernes vedkommende grønt lys til vedtagelsen af en række projekter, der var sat på pause i 2020.

Et af de projekter som kom i gang var badeværelsesrenoveringen af over 400 badeværelser for A/B Tomsgårdshuse. I 2020 havde Modulett god tid til sammen med det rådgivende ingeniørfirma, A4, at udforme en installationsskaktsløsning, der førte til en ny Modulettt standardmodul, som er særlig velegnet til meget små badeværelser. Men også produktløsninger med specialtilpassede installationsskakte ved totalrenoveringer af badeværelser i almene boligafdelinger kom i gang i 2021.

I takt med at flere rådgivende ingeniør- og arkitekt firmaer, entreprenører samt bygherrer har fået kendskab til Modulett er flere mulige renoveringssager kommet i betragtning. Særligt spændende er, og har været, det samarbejde vi oplever med rådgiverne og bygherrerne i forhold til indretningen og ikke mindst pladsoptimeringen af det renoverede badeværelse. De fleste badeværelser har begrænset plads, og Moduletts installationsskaktsløsning bidrager i langt de fleste tilfælde til at gøre det mere funktionelt! Men, også samarbejdet med de udførende entreprenører har været godt! Der er en god dialog på byggepladsen, og entreprenørerne opnår hurtigt rutine i monteringen af Moduletts installationsskakte!

2021 blevet også året, hvor Modulett besluttede sig for at sætte ambitiøse mål om mest mulig bæredygtighed, ikke blot vurderet på selve produktet, men også den måde Modulett agerer bæredygtigt ud fra en 360 graders vurdering. Således vil vi i 2022 arbejde målrettet med bæredygtighedshjulet med at identificere alle indsatsområder, og ikke mindst handle på de områder der sigter mod mest mulig bæredygtighed.

Året bød også på annonceringen af en ny (digital) brochure, der blandt andet visualiserer en række af de efterspurgte løsninger Modulett har bidraget med i forskellige badeværelsesrenoveringer. Brochuren findes på hjemmesiden!

Vi ønsker alle vores kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og godt nytår!