Modulett indgår tre kontrakter

Modulett indgår tre kontrakter med pladsoptimerende og specialtilpassede præfabrikerede installationsskakte/vådrumsmoduler

modulett-juni-2021

Én af hemmelighederne bag de tre nye sager med levering af i alt 770 enheder er, at Modulett har videreudviklet og specialtilpasset installationsskaktløsningerne i overensstemmelse med den konkrete  byggesags særlige udfordringer. I den ene af sagerne er der tale om renovering af badeværelserne i en af Københavns største andelsboligforeninger, hvor pladsforholdene på badeværelserne er meget begrænsende og hvor Moduletts standard hjørnemodul er blevet videreudviklet og optimeret maksimalt i bredde og dybdeforhold til gavn for indretnings- og funktionsmuligheder i samtlige af andelsboligforeningens 410 badeværelser.

modulett-juni-2021

                                               3D-illustration af badeværelse til A/B Tomsgårdshuse

I de to andre sager, hvor badeværelsesrenoveringerne er en del af Helhedsplaner i almene boligafdelinger, er de specialtilpassede installationsskakte udført som præfabrikerede ophængningssystemer. Modulett har i tæt samarbejde med totalrådgiverne i de to sager bidraget til en løsning for en præfabrikeret installationsskakt, der lever op til totalrådgiverens opfattelse af den mest funktionelle og bedste arkitektoniske løsning på afdelingens nye badeværelser.

Den præfabrikerede installationsskaktsløsning leveres direkte til byggepladsen, kan let oppebæres, og for ophængningssystemerne, der leveres i 2 dele, hurtigt samles på badeværelset. Bæredygtigheden træder til fulde igennem, da den præfabrikerede løsning er økonomisk mest fordelagtig, gavner arbejdsmiljøet ved at reducere en masse arbejdsoperationer, byggetiden reduceres, og ikke mindst så giver den specialtilpassede præfabrikerede løsning de mest optimale funktions- og indretningsmuligheder på badeværelset.

Modeller af præfabrikeret ophængningssystem til Henriksgården v/DAB og Solhusene v/BO-VEST.