Renovering af badeværelse - Løsninger hos Modulett

Hvis du står overfor en større renovering af dit badeværelse, er der flere ting du bør forholde dig til. Modulett guider dig til den bedste renoveringsløsning. 

Nogle af vores referencer

Skal I renovere badeværelser i jeres boligforening?

Hvis I står overfor at skulle renovere badeværelser, er der flere ting I bør overveje, inden I går i gang med renoveringen. Badeværelset er nemlig ofte det dyreste, mest tidskrævende og et byggeteknisk kompliceret rum at renovere. Det skyldes de mange krav der er til materialer, installationerne og hvordan disse udføres.

Det er nemlig vigtigt at installationerne kan tåle dagligt at blive udsat for vand og fugt, så der ikke opstår skader eller andre fejl, der både kan være dyre og besværlige at fikse.

Læs med videre, hvor vi hos Modulett, vil guide jer i, hvad I bør have fokus på, ved renovering af badeværelset.

Planlæg jeres renovering

Inden I går i gang, er det vigtigt at overveje hvilken indretning I ønsker, dette kan være i forhold til både vask, bad og toilet, samt hvor meget skabsplads I ønsker.

Det kan være en god ide at tænke over både æstetik og funktionalitet, så I i foreningen får badeværelser, som på langsigtet vis holder moden i mange år frem og som I ikke bliver træt af.

Det kan samtidig betale sig at tænke over, hvilke vandbesparende løsninger jeres forening ønsker, så I i fremtiden kan spare en masse penge på jeres vandforbrug.

Når I har fundet ud af, hvordan I ønsker, at badeværelser skal se ud, kan I i foreningen finde rådgivning og priser hos forskellige håndværkere. Det er samtidig vigtigt, at I har styr på alle de regler og forsikringer, der er nødvendige at forholde sig til, inden det praktiske bliver udført.

Sidst er det i planlægningsfasen vigtigt at lave et budget over renoveringen. I kan med fordel starte med at indhente et tilbud og derefter lave et byggebudget, hvor I lister alle udgifterne. Renovering af et badeværelse kan nemlig hurtigt blive en dyr omgang, hvis man ikke fra starten af har bestemt, hvor meget det må koste.

Hvad siger entreprenørerne og rådgiverne?

Udførelse af renoveringen

Når renoveringen skal udføres, er det vigtigt at I benytter jer af et professionelt firma, da en forkert konstruktion hurtigt kan koste jer dyrt. Et professionelt firma sørger desuden for, at alt på badeværelset er monteret korrekt, og at jeres forsikring vil dække eventuelle skader der kan opstå undervejs.

Renovering af badeværelse med Modulett

Hos Modulett kan vi hjælpe med renoveringen af dit badeværelse, ved at få udskiftet dine faldstammer samt vandinstallationer med specialfremstillet vådrumsmoduler. Alle vores installationer er fremstillet i den bedste kvalitet af 100% genanvendelige materialer og til en konkurrencedygtig pris. 

Du har mulighed for at vælge mellem en delvis- eller en total renovering, alt efter hvor stor en renovering af dit badeværelse, du ønsker. Fælles for begge er, at du står tilbage med et nyt flot badeværelse hvor både sikkerheden, driften og komforten er i top.

Kontakt en af vores medarbejdere i dag og få et uforpligtende tilbud til renovering af dit badeværelse med flotte vådrumsmodul løsninger. Du kan desuden udforske i vores før og efter billeder af renovering af badeværelser på vores hjemmeside.

Du kan altid følge os på Facebook og LinkedIn, hvor du kan følge med i hvad vi laver.

Vi bliver nævnt i forskellige artikler, find nogle af dem her

PRÆFABRIKERET

Fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler.

PLADSOPTIMERING

Mere plads med en bedre og pænere indretning af dine vådrumsmoduler.

DIT NYE BADEVÆRELSE

Langt mere funktionelt, rengørings- og vedligeholdelsesvenligt.

SAMARBEJDE

God kommunikation og samarbejde fra start til slut.

Kontakt

Vi vil helst demonstrere installationsskaktene for dig, hvad de indeholder, og hvor tidsbesparelsen ligger.

Aftal et møde, hvor du/I kan komme ind og se vores showroom.

Modulett A/S
Kirstinehøj 14, 1. sal
2770 Kastrup

Åben alle hverdage
kl. 8 – 16 (samt efter aftale)