Rørkasse - Gem rør og faldstamme væk med Moduletts moduler

Skal der laves rørkasser på badeværelset, for at gemme de grimme rør væk? Så læs om vores funktionelle og speciallavede løsninger her

Nogle af vores referencer

Få oplæg på din opgave 100% UFORPLIGTENDE

Hvad er en rørkasse?

En rørkasse er typisk en anordning, der skygger eller begrænser udsynet til uskønne dekorationer af både vandrør, varmerør og andre rør, der har en praktisk funktion i et hjem eller på badeværelser i et etagebyggeri.

Der findes ofte gamle og nedslidte badeværelser i ældre beboelsesejendomme, hvor der opleves problemer såsom utætheder og utilstrækkelig vandcirkulation, som ofte skyldes problemer med vandinstallationerne og/eller faldstammen.

Hos Modulett kan vi hjælpe med en løsning på netop de problemer ved at etablere en ny faldstamme, vandinstallation og tilhørende rørkasse i jeres etagebyggeri.

Rørkasse fra Modulett

En rørkasse hos Modulett bliver skabt på en helt særlig måde, da vores rørkasser kommer i én samlet løsning i forbindelse med eksempelvis faldstammen. Derfor har vi ikke rørkasse løsninger, der kan købes separate.

Derimod tilbyder vi et smart og helt enestående produkt, der både fungerer som vådrumsmodul til din vandinstallation, såvel som en rørkasse, eller rørskjuler, i ét og samme modul.

Hos Modulett har vi en mission om, at kunne levere den allerbedste løsning til etablering af nye faldstammer og vandinstallationer i etagebyggerier, der både er fleksible, såvel som, specialfremstillede moduler af højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

For os handler det derfor ikke om prisen på vores rørkasse, men mere om den samlede pris på jeres projekt, der naturligvis skal være så lav som muligt.

Hvad siger entreprenørerne og rådgiverne?

Renovering med rørkasse

Modulett leverer løsninger til etablering og renovering af faldstammer og vandinstallationer i en rørkasse, der både er funktionel og æstetisk fremstår pænere end fritliggende rør eller dårlige rørkasse løsninger.

Derfor kan I med en rørkasse løsning fra Modulett sikre jer et flot resultat, der er skræddersyet til jeres ejendom eller byggesag.

Uanset, om der ønskes en total- eller delvis renovering af din boligforenings badeværelser, så kan Modulett levere en løsning, der løser jeres problemer med utætheder, utilstrækkelig vandcirkulation og meget mere. Alt dette i ét og samme modul.

Total renovering

Ved en totalrenovering rives hvert enkelt badeværelse ned til fundamentet, og nye og funktionelle badeværelser opbygges med moduler fra Modulett. Modulerne består af alt fra faldstamme til vandinstallationer, der gemme pænt væk i en rørkasse.

På den måde behøver man ikke at skulle fræse vandrør og faldstamme ind i væggen, hvorefter der så skal lappes huller i væggen og tapetsere og males. Modulett’s moduler giver altså hurtige og flotte resultater.

Delvis renovering
Når man taler om delvis renovering, kan det være, at det kun er faldstammen, som behøver en udskiftning efter mange års tjeneste. Hertil har Modulett naturligvis også fleksible og speciallavede løsninger, der kan få jeres badeværelser til at fremstå nye og pæne.

Læs også: Rørskjuler – Billig løsning til afskærmning af faldstammer

Moduletts vådrumsmoduler

Alle Moduletts rørkasser og andre vådrumsmoduler bliver specialfremstillet til den enkelte renovering og den enkelte byggesag og forening, hvor fokus på optimal pladsudnyttelse i badeværelserne er i højsædet.

Vi kan lave løsninger til både faldstamme, cisterner, vand- og fordelingsrør, samt måledere, der leveres allerede delvist monteret i modulet eller en rørkasse.

Du kan læse meget mere om renovering af faldstammer, renovering af badeværelser eller andre projekter på vores hjemmeside.

Har du nogle uafklarede spørgsmål i forhold til, hvad vi kan gøre for jeres renoveringen af badeværelserne i jeres boligkompleks, så tøv endelig ikke med at kontakte os i dag.

PRÆFABRIKERET

Fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler.

PLADSOPTIMERING

Mere plads med en bedre og pænere indretning af badeværelset.

DIT NYE BADEVÆRELSE

Langt mere funktionelt, rengørings-
og vedligeholdelsesvenligt.

SAMARBEJDE

God kommunikation og samarbejde fra start til slut.

Kontakt

Vi vil helst demonstrere installationsskaktene for dig, hvad de indeholder, og hvor tidsbesparelsen ligger.

Aftal et møde, hvor du/I kan komme ind og se vores showroom.

Modulett A/S
Kirstinehøj 14, 1. sal
2770 Kastrup

Åben alle hverdage
kl. 8 – 16 (samt efter aftale)